Galleries - Photographer

Photo
Dette er en prøveside som blir laget med WebSite X5 evo !
Photo
Go to content

Galleries

HIRTSHALS DANMARK
LØKKEN STRAND DANMARK
SKULPTURPARKEN BLOKHUS DANMARK
CAMP ADVENTURES SJÆLLAND
Gjør dere klare til en opplevelse i særklasse! Nå kan dere nemlig oppleve Gisselfeld Klosters skog fra 45 meters høyde i Camp Adventures nye utsiktstårn.Gisselfeld Klosters skog på Sydsjælland ligger kun en time syd for København. Ja faktisk kommer dere til å kunne se hele 25 kilometer! På klare dager burde man kunne se Turning Torso i Malmø fra det nye udsigtstårn i Gisselfeld.Danmarks største klatrebane
Utsigtstårnet er en del av Camp Adventure, som er en unik naturoplevelser midt i Sjællands smukkeste natur, hvor naturen, opplevelsen og arkitekturen er i front. Dere kan her oppleve Danmarks største klatrepark, der brer seg over et areal på 7,5 hektar. Klatreparken har 10 forhindringsbaner, der beveger seg inn og ut av bøgeskogen i opp til 25 meters høyde, og der er noe for alle; barn (helt ned til 3 år), adventure folk og dem med høydeskrekk – bare rolig, det er ikke alle forhindringerne, der er 25 meter over jorden.
Camp Adventures 10 klatrebaner varierer alle i sværhedsgrad, og de er alle forskjellige. Dere beveger dere rundt på banene fra tre til tre enten via forhindringer eller svevebaner – faktisk har Camp Adventure Danmarks to lengste svevebaner. Den ene er hele 475 meter lang! dere kan rolig sette av en hel dag til Camp Adventure, og gjør dere klar til mye gøy, utfordring og smukke utsigter.
Utsigtstårnet ved Gisselfeld Kloster
Højde: 45 meter - øverste platå vil være 135 meter over havets overflate
Rampelengde: 650 meter samt platform på 100 meter
Materialer: Cortenstål og egetre fra Bregentved Gods og Gisselfeld Kloster.
Vi har vært der,fin opplevelse selv om været ikke var med oss.Turen kan annbefales,og dere kan se bildene under denne tekst !
TOPPEN AV DANMARK SKAGEN-GRENEN
SOMMER 2019
BLOMSTER BILDER
NIKKON P600 - XIAOMI MI A2

Created with WebSite X5
Photo
Back to content